Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (8.18 secunde)
Politica de coeziune si Politica Agricola Comuna sunt considerate, potrivit premierului, elemente fundamentale ale Uniunii Europene, iar sustinerea acestora este consonanta cu valorile Uniunii Europene, ai alte tari considerand ca un nou buget trebuie sa sustina astfel de elemente, iar cel mai recent exemplu in acest sens venind de la premierul Spaniei, membru al familiei politice la care si PDL este afiliat.
Senatorul Florian Bodog a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: ... Decizia adoptata insa la Bruxelles va fi una politica si ea trebuie sa fie unanima.
Senatoarea PSD de Ilfov Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Nu-l obligati pe Presedinte, prin Constitutie, sa faca politica partizana!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " A fi sau a nu fi... responsabil in politica", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Leonardo BADEA a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Misiunea USL nu s-a incheiat!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Cretu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Traian Basescu arunca manusa!?", pe care o puteti citi in continuare. Traim momente in care politica externa este mai semnificativa decat bataliile interne; ... As fi vrut sa va propun, de la aceasta tribuna, o dezbatere serioasa despre politica noastra externa;
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Totul despre "lupii" lui "Petrica" - parabola cu final tragic', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca sustinut o declaratie politica intitulata "Motiunea PNL o proba de inconsecventa politica", pe care o puteti citi in continuare. Aceasta motiune, cel putin din partea domnilor liberali, este un semnal si o proba de inconsecventa politica.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata " Tristii cavaleri ai onoarei pierdute ", pe care o puteti citi in continuare. La momentul actual, poate mai mult ca oricand, scena politica din Romania a devenit una extrem de volatila si, ca o consecinta fireasca, extrem de nesigura.
Senatorul Mihai Viorel FIFOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Chiar ii pasa cuiva de Curtea Constitionala a Romaniei sau sa fie doar o batalie politica? ... Miza politica a saptamanii trecute a fost necesitatea impunerii unui profesionist la Curtea Constitutionala.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Este o intreaga istorie a acestei institutii, care isi gaseste originea in viata politica britanica, cand membrii parlamentului au fost nevoiti sa introduca acest privilegiu pentru a fi feriti de abuzurile regelui, ale puterii executive.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Faceti ce aveti de facut, schimbati si Constitutia, daca asta e singura solutie care v-a mai ramas, dar nu mai folositi situatia medicala a premierului pentru a va masca lipsa de abilitate politica.
- Inteleg pozitia politica a domnului Iohannis, dar l-am informat despre ce sistem a mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca pentru ca acest sistem sa functioneze mai bine.
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Adoptarea unei legi care sa introduca in sistemul electoral romanesc votul prin corespondenta ar rezolva, pe de o parte, o problema politica, iar pe de alta parte, ca efect, ar inlesni votul romanilor din diaspora.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Corect gestionata fiind (a se citi fara implicare politica), ea adanceste prapastia dintre PNL si Guvern.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa castigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai DIN VASLUI, si nu de la vamile din Bihor.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Aceasta formula inovativa si de succes a fost conceputa de Traian Basescu si adusa la termen de doamna Alina Gorghiu, doua personalitati histrionice, emblematice pentru politica caracterizata prin diletantism, populism si teatralitate etalate ad nauseam de PNL si PDL.
Senatorul Florea Voinea a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... - M-am gandit, am luat o decizie, cu siguranta nu candidez nici la presedintie, nu intru in viata politica, o sa-mi continui activitatea in segmentul juridic.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Am fost aratati cu degetul si ni s-a spus intr-un mod simplist si necredibil ca noi suntem raul din politica romaneasca.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata "Nedreptatea si revolta celui fara vina" Suntem in cel de-al treilea an de guvernare Boc, cu PDL-ul la timona. ... politica de creditare). ... In opinia mea, politica monetara si cea de creditare este tot atat de importanta ca cea fiscala.
google-analytics.com